• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Recor

Recor is sinds jaar en dag synoniem van hoogwaardig, comfortabel zitcomfort en trendy meubelen van Belgische makelij. De banken, fauteuils en meubelen van Recor vindt u bij elke betere meubelzaak in het hele land. De meubelen en salons staan garant voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Recor maakt deel uit van de Recor Group, opgericht in 1949 door dhr. Rene Corthouts. Zijn voornaamste activiteit was de productie en verkoop van matrassen.

60 jaar later is de Recor Group uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de meubelmarkt en heeft zoveel meer te bieden dan enkel matrassen. Het aanbod werd uitgebreid naar fauteuils, salons, relaxen, zetelbedden, meubelen voor woon- en slaapkamers én een uitgebreid aanbod in slaapcomfort.
Al deze producten werden door de jaren heen, tot op de dag van vandaag, met dezelfde alom gekende goede prijs/kwaliteitsverhouding vervaardigd: Belgisch vakmanschap, kwaliteit en comfort waren, en zijn nog steeds, hiervoor de basis.

Daarnaast biedt de Recor Group u een gamma zonder voorgaande: u heeft keuze uit maar liefst 900 verschillende modellen om in te zitten, te relaxen of te slapen.Voor elke smaak een uniek Belgisch kwaliteitsproduct, daar komt het op neer!

Geen producten gevonden...