• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Baby/kinder matrassen

Baby, Kind, Babymatras, Kindermatras, Matras, Matrassen, Bed, Traagschuim matras, Koudschuim matras, Latex matras, Pocketmatras, Pocketveer matras, Binnenvering matras, Pocketvering, Polyether matras, Topper matras, Topper, Oplegmatras, Visco matras,...

Een baby/kinder matras is een van de belangrijkste onderdelen die ouders aanschaffen voor de komst van hun kindje. Na de baby fase volgt al redelijk snel een groter kindermatras. Gelukkig zijn steeds meer ouders zich er bewust van dat de kwaliteit van een baby/kindermatras belangrijk is voor hun kind. Maar wat is belangrijk en waar kunt u het beste op letten bij de aanschaf van een baby- of kindermatras? Baby’s en (jonge) kinderen hebben veel slaap nodig en zullen dus veel in hun bedje liggen. Tijdens de eerste maanden brengt een baby makkelijk zo’n twintig uur per dag in bed door. Het is dan ook heel belangrijk dat zo’n jong lichaampje, dat in de groei is, alle steun krijgt die het nodig heeft. De eisen die u als volwassene stelt aan een matras zouden minimaal dezelfde moeten zijn als die u aan een baby- of kindermatras stelt.

De baby en kindermatrassen van Betaalbaar-slaapcomfort voldoen aan de hoogste eisen zodat uw kind een heerlijke en gezonde nachtrust beleeft.

-15%
Baby matras 60x120
39,95 33,95
129,99 62,49
48,50 45,00
99,50 67,45