• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Binnenvering matrassen

Een binnenvering matras, ook wel bonnell matras genoemd, is een heerlijk matras voor een betaalbare prijs. Het type matras is opgebouwd uit een stalen verenbed dat uit één staaldraad bestaat en heeft een toplaag met een stoffen afwerking. Een binnenv...

Een binnenvering matras, ook wel bonnell matras genoemd, is een heerlijk matras voor een betaalbare prijs. Het type matras is opgebouwd uit een stalen verenbed dat uit één staaldraad bestaat en heeft een toplaag met een stoffen afwerking. Een binnenvering matras bestaat uit een reeks identieke aaneengesloten grootte stalen veren. Binnenvering matrassen zijn in feite onder te verdelen in binnenvering matrassen, zoals zojuist beschreven, en het modernere pocketmatras, wat eigenlijk de opvolger is van het binnenvering matras hoewel dat eigenlijk de bonnell matras is.

Een binnenvering matras kan zacht of hard zijn afhankelijk van welk type u besteld. Dit hangt af van de draad dikte en de hoogte van de veren. Ook het aantal slagen van de veer (wentelingen van de veer) bepaald hoe stevig of zacht het matras wordt. Normaliter biedt een binnenvering of bonellvering matras progressieve tegendruk (deze wordt dus steeds stugger naar mate de belasting toeneemt) wat een goede zaak is.

Een binnenvering matras wordt afgewerkt met een laag polyetherschuim en een damast tijkstof.

130,00 82,50
99,99 77,49