• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Traagschuim matrassen

Matras, Matrassen, Bed, Traagschuim matras, Koudschuim matras, Latex matras, Pocketmatras, Pocketveer matras, Binnenvering matras, Pocketvering, Polyether matras, Topper matras, Topper, Oplegmatras, Visco matras, Viscoschuim.

De traagschuim matrassen van Betaalbaar-slaapcomfort hebben goede lig eigenschappen; dit omdat de matras op een goede wijze het lichaamsgewicht verdeelt en ondersteunt. Onder invloed van warmte en het gewicht van het lichaam wordt traagschuim zacht en vormt het zich naar uw lichaamsvorm. Hierdoor verdeelt dit de druk gelijkmatig over het hele lichaamsoppervlak. Lichaamsdelen die wat dieper in de matras moeten wegzinken voor een gezonde en correcte slaaphouding hebben daarvoor alle ruimte. Want juist op die punten wordt de traagschuim matras onder invloed van uw lichaamswarmte (wrijving) extra elastisch (dus zacht). De bloedcirculatie wordt niet verstoord, spieren blijven soepel en de huid blijft volledig doorbloed. De open celstructuur van traagschuim is bepalend voor de goede ventilatie van dit materiaal. Hierdoor hebben de matrassen die van traagschuim gemaakt zijn, uitstekende ventilerende eigenschappen en zijn deze buitengewoon geschikt voor mensen die snel een klam gevoel krijgen in bed.

Traagschuim reageert langzaam; vandaar de naam traagschuim. Na het uit bed stappen krijgt het matras geleidelijk zijn oorspronkelijke vorm weer terug. In ziekenhuizen, brandwondencentra en verzorgingshuizen wordt visco-elastisch traagschuim al langer met succes gebruikt. De drukverlagende werking en de goede ventilatie in combinatie met de lange levensduur zijn belangrijke factoren voor de zorgsector om voor traagschuim matrassen te kiezen.

585,00 370,00