• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Over Betaalbaar-slaapcomfort;    

Internet speciaalzaak Betaalbaar-slaapcomfort levert dezelfde kwaliteitsproducten als de bekende beddenwinkels van Nederland, maar dan vele malen goedkoper!!  Vergelijk de producten en bepaal zelf wat uw voordeel is !

Betaalbaar-slaapcomfort is dè slaapkamerspecialist op het internet met een uitgebreid assortiment. Bedbodems, matrassen, boxsprings, slaapkamerkasten, kinderkamers en nog veel meer kun je bij Betaalbaar-slaapcomfort voor de laagste prijs van Nederland aanschaffen. Bovendien heeft deze specialist meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van lekker slapen. Bijna alle producten van Betaalbaar-slaapcomfort worden ook bij de grotere beddenwinkels en woonboulevards van Nederland aangeboden. Maar waarom meer betalen dan nodig is? Deze zelfde kwaliteitsproducten heeft Betaalbaar-slaapcomfort in het assortiment, met als enige verschil dat ze hier voordeliger aangeboden worden namelijk voor groothandelprijzen. Overtuigd van het voordeel? Bestel dan online. 

Een goede service staat bij Betaalbaar-slaapcomfort uiteraard hoog in het vaandel, deze stopt natuurlijk niet bij uw bestelling, is er na levering iets niet geheel naar uw wens, bel of mail ons en wij zullen proberen om de eventuele klacht zo snel als mogelijk is voor u op te lossen.

Tel:     +31 (0)85-1303920
Email: info@betaalbaar-slaapcomfort.nl