• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Over Betaalbaar-slaapcomfort;    

Online beddenwinkel Betaalbaar-slaapcomfort levert dezelfde kwaliteitsproducten als de meeste bekende beddenwinkels van Nederland, maar sneller én goedkoper!!  Vind je product in onze webshop en bepaal zelf wat je voordeel is !

Betaalbaar-slaapcomfort is dè online beddenspecialist op het internet met een uitgebreid assortiment. Bedbodems, matrassen, boxsprings, seniorenbedden, kinderbedden en nog veel meer kun je in de online webshop van Betaalbaar-slaapcomfort voor de laagste prijs van Nederland en België aanschaffen. Deze beddenspecialist heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van lekker slapen. Bijna alle producten in de webshop van Betaalbaar-slaapcomfort worden ook bij de grotere beddenwinkels en woonboulevards van Nederland en België aangeboden. Maar waarom zou je meer betalen dan nodig is? Bijna al deze kwaliteitsproducten heeft Betaalbaar-slaapcomfort in het online assortiment, het verschil is dat ze hier voordeliger aangeboden worden, namelijk voor zeer scherpe prijzen. Overtuigd van het voordeel? Bestel dan in onze uitgebreide en veilige online webshop.

Goede service is bij Betaalbaar-slaapcomfort zeer belangrijk, deze stopt uiteraard niet bij het plaatsen van je bestelling, is er bij of na levering iets niet geheel naar wens, bel of mail ons en wij zullen er alles aan doen om het zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Tel:     +31 (0)85-1303920

Mobiel: +31 (0)6-15483929

Email: info@betaalbaar-slaapcomfort.nl